Puslat STRONGFLEX, POWERFLEX BMW, AUDI, HONDA


STRONGFLEX

STRONGFLEX-polyuretaanipuslat korvaavat ominaisuuksiltaan täysin yleisesti käytetyt kumipuslat. Polyuretaanipuslat ovat laadukkaampia ja pitkäikäisempiä.

Strongflex-puslia

Strongflex-puslia toimitetaan tukivarsiin, kallistuksenvakaajaan, tasauspyörästöihin, ristiin tai moottorin ja vaihteiston kiinnikkeiksi.STRONGFLEX-puslat ovat suosittu korvaava tuote italialaisissa valmistajissa, kuten Alfa Romeo ja Fiat, joissa alkuperäisten puslien kesto on rajallinen. Polyuretaanipuslat ovat eniten edustettuina saksalaisilla valmistajilla, kuten Audi, BMW, Mercedes tai Volkswagen(VW). Polyuretaanipuslien käyttö on suosittua myös myydyimmän ŠKODAmerkin omistajien keskuudessa. Mielekäs ratkaisu ovat polyuretaanipuslat japanilaisten Honda, Toyota, Nissan tai Subaruautojen omistajille, joilla alkuperäisten osien hinnat ylittävät moninkertaisesti polyuretaaniratkaisun hinnan.

POWERFLEX

POWERFLEXilla on laaja kokemus alustasta ja alustan komponenteista. Suunnittelukyvyn yhdistäminen edistyneisiin polyuretaanin valmistustekniikoihin on johtanut korkealaatuisten auton polyuretaanipuslien kehittämiseen.

POWERFLEX polyuretaanipuslat

ovat saatavilla VAG-konsernin autoihin: Audi, Seat, Škoda, Volkswagen (VW). POWERFLEX-puslat ovat myös ihanteellinen vaihtoehto japanilaisille autoille, kuten Honda, Mitsubishi, Subaru, Suzuki ja Toyota. Koska POWERFLEX tulee Isosta-Britanniasta, heillä on laaja valikoima tuotteita autoille, kuten Ford, Jaguar, Land Rover, Lotus ja Opel, jotka ovat erittäin suosittuja Isossa-Britanniassa. POWERFLEXin valikoimasta löydät puslat stabilisaattoriin, akselit, tasauspyörästö tai moottori, jopa saksalaisille automerkeille, kuten BMW, Mercedes tai legendaariselle Porsche.