Miten löytää oikea puslatyyppi?

STRONGFLEX

Eri materiaalien kovuuden mittaamiseen on olemassa erilaisia Shoren kovuusasteikkoja. Toimitamme RED STRONGFLEX-puslat, joiden kovuus on 80 ShA, ja YELLOW STRONGFLEX-puslat, joiden kovuus on 90 ShA.

 

Punaisten ja keltaisten puslien välinen ero:

 

RED:

Noin 80 ShA:n kovuus antaa samanlaisen dynaamisen tuntuman kuin perinteiset kumiteräs- (kumi-metalli-) puslat. Kestävyys ja vakaus takaavat kuitenkin paljon paremman kokonaismukavuuden.

Siksi suosittelemme RED-versiota niille, jotka haluavat parantaa hallintaa ja turvallisuutta samalla kun nauttivat klassisesta ajotyylistä.

 

YELLOW:

Noin 90 ShA:n kovuus antaa kovemman alustan tuntuman, jota halutaan nopeassa ja urheilullisessa ajossa. Sitä suositellaan urheiluautoihin, kilpa-autoihin ja tuningiin. Polyuretaanin kovuus lisää alustan käyttöikää ja parantaa myös auton ohjausta ja vakauttamista radalla.

 

Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata räätälöity BLACK-versio, jonka ShA on valittu erikseen 80 ja 90 välillä.

 

Huomaa, että tärkein ero KELTAISEN ja PUNAISEN äänenvaimentimen välillä on niiden kovuus, sillä molemmilla on erinomainen kestävyys ja kestävyys.

 

Polyuretaanipussien tärkeimmät ominaisuudet:

- pidentää renkaan käyttöikää vähentämällä kulutuspinnan kulumista;

- parantaa alustan vakautta;

- parantaa ajomukavuutta;

- lisää turvallisuutta lisäämällä valvontaa;

- alhaiset asennuskustannukset.


POWERFLEX:

POWERFLEX-puslat on saatavana neljää eri tyyppiä. Suurin ero on niiden kovuus.

RED 65 ShA, YELLOW 70 ShA, PURPLE 80 ShA ja BLACK 95 ShA.

 

RED - kovuus 65 ShA, näitä puslat  käytetään pääasiassa pakokahvoina tai tapauksissa, joissa vaaditaan suurta joustavuutta.

 

YELLOW - kovuus 70 ShA, tätä materiaalia käytetään tyypillisesti runko- tai moottoripussien toissijaisina holkkeina vaimentamaan ylimääräistä tärinää alustan suuntaan.

 

PURPLE - 80 ShA:n kovuus, joka tunnetaan myös nimellä Street, on kehitetty korvaamaan yleisesti käytettyjä kumiteräspuskureita tavallisessa, ei-urheilijamaisessa ajossa. PURPLE-versio ovat paras kompromissi, joka lisää mukavuutta, kovuutta ja kestävyyttä.

 

BLACK - 95 ShA:n kovuuden ansiosta Black Series -materiaali on kehitetty erityisesti urheilu- ja kilpa-ajoon. BLACK-puslat tarjoavat maksimaalisen kovuuden raskaissa kuormituksissa, ja niitä suositellaan erityisesti autoihin, joissa ajetaan äärirajoille asti..